søndag 14. oktober 2012

A chicken and cheesy sunday dinner!

A little bit of this, a little bit of that.

Her får du litt av alt det gode i en og samme rett!

Pasta, check!
Kylling, check!
Ost, check!

Dette er en klassisk italiensk rett, som er veldig enkel å lage, og smaker veldig godt! Dette er en fin rett som du kan lage til mange, hvis du venter fullt hus denne søndagen! Det tar heller ikke så lang tid å få ting ferdig!

Prøv selv!

Du trenger (til 2 personer):

2 kyllingfileter
250g pasta
1 boks hakket tomat
2 fedd hvitløk
1 ss olje
1 egg
brødsmuler/griljermel
revet parmesanost
krydder (jeg brukte sort pepper, cayenne pepper og basilikum)
fersk mozzarella (jeg brukte jarlsberg da jeg ikke hadde noe annet)

Start med å sette igang tomatsausen. Ha hakket tomat, presset hvitløk, olje og krydder (salt/pepper/basilikum) i en kjele, og la den stå å småputre. 


Så starter du med kyllingen. Del hver kyllingfilet i 2, så det blir litt tynnere fileter. Pisk så egget i en bolle. 


Bland brødsmuler med revet parmesan og krydder i en annen bolle.


Varm en stekepanne med olje. Vend så kyllingfileten første i egget, så i brødsmuleblandingen. Stek i olje til gyllenbrun på begge sider. 


Ha så kyllingfiletene i en ildfast form. Ha på en god skive mozzarella (eller jarlsberg) over hver filet, og strø gjerne litt basilikum over. Ha i ovnen ved 200 grader, til osten er smeltet.


Men du venter på kyllingen, koker du pastaen som anvist på pakken.

Server kyllingen med pasta og tomatsausen ved siden av! Og gjerne med noe godt brød til!


Håper det smaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar