Sesongen er kanskje ikke helt inne for grilling og BBQ mat, MEN, det er jo ingenting i veien for å "bringe tilbake" minnene fra sommeren som har vært.
Denne sausen kan brukes på kylling, svin, ribs, hva du nå enn vil!
Den holder seg i lufttett glass i kjøleskapet i ca 3 uker.
Prøv selv!
Du trenger:
1 løk, hakket
3 hvitløksfedd, hakket
1dl ketchup
1/2dl brunt sukker
1ts eddik
1-2ts tabasco (kommer ann på hvor sterk du vil ha sausen)
1 ts cayennepepper (igjen, kommer ann på smaken du vil ha)
2ss worcestershiresauce
Fres løken og hvitløken i litt olje, tilsett så resten av ingrediensene og la småkoke litt. Smak gjerne til med litt "spice". Ha så blandingen over i ett glass og la den avkjøles helt før du setter det i kjøleskapet, og bruk når du ønsker!
Sausen kan brukes som dipp saus, marinade el hva du nå enn ønsker!
Håper det smaker!
hmm, spennende, jeg elsker bbq saus, spesielt på kyllingvinger og hjemmelaget burger...nomnomnom...
SvarSlett