onsdag 31. oktober 2012

Your own home made BBQ sauce!

Sesongen er kanskje ikke helt inne for grilling og BBQ mat, MEN, det er jo ingenting i veien for å "bringe tilbake" minnene fra sommeren som har vært.

Denne sausen kan brukes på kylling, svin, ribs, hva du nå enn vil!

Den holder seg i lufttett glass i kjøleskapet i ca 3 uker.

Prøv selv!

Du trenger:

1 løk, hakket
3 hvitløksfedd, hakket
1dl ketchup
1/2dl brunt sukker
1ts eddik
1-2ts tabasco (kommer ann på hvor sterk du vil ha sausen)
1 ts cayennepepper (igjen, kommer ann på smaken du vil ha)
2ss worcestershiresauce


Fres løken og hvitløken i litt olje, tilsett så resten av ingrediensene og la småkoke litt. Smak gjerne til med litt "spice". Ha så blandingen over i ett glass og la den avkjøles helt før du setter det i kjøleskapet, og bruk når du ønsker!


Sausen kan brukes som dipp saus, marinade el hva du nå enn ønsker!

Håper det smaker!

1 kommentar:

  1. hmm, spennende, jeg elsker bbq saus, spesielt på kyllingvinger og hjemmelaget burger...nomnomnom...

    SvarSlett