onsdag 17. oktober 2012

Indian inspired meat!

Ukene går unna, det er jo såvidt man rekker å holde seg fast i svinga! Men middag må man jo ha, hver dag! Ihvertfall vi her hjemme. Det er noe med å få ett varmt måltid i løpet av dagen!

Vel, her kommer en kjapp og enkel og sunn versjon, med kjøttdeig, og en vri med masse godt krydder!

Prøv selv!

Du trenger:

400-500g kjøttdeig
1 løk
3-4 fedd hvitløk
1ts revet ingefær
ca 1 dl erter
1/2 boks hakket tomat
eventuellt litt vann til å spe ut saus

Krydderblanding:
Spisskummin
Garam Masala
Paprika
Koriander
Cayennepepper
Salt


Start med å hakke opp løk og hvitløk, og riv ingefæren. Fres dette i litt olje. Ha så oppi ca 1 ts av hvert krydder, salt har du oppi etter smak. Fres litt til.


Ha så oppi kjøttdeigen og stek godt.


Tilsett så hakket tomat, og eventuellt litt vann for å spe ut. Ha til sist oppi ertene. Sausen kan du la koke så lenge du vil. Smakene blir bare bedre!


Server retten med ris og pitabrød ved siden av.


Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar