lørdag 13. oktober 2012

A cup of cappuccino in your brownie!

Her kommer helgens dessert!

En herlig blanding av sjokolade og kaffe. For en herlig sammensetning! Det smaker bare så godt sammen!

Kaffen har ikke for mye smak i kaken, bare akkurat så du kjenner det!

Venter du besøk, eller du vil bare kose deg litt ekstra denne helgen, så lag denne!

Prøv selv!

Du trenger:

150g smør
125g mørk kokesjokolade
3 egg
300g sukker
1ts vaniljesukker
125g mel
30g kakao
2ss pulverkaffe


Ha smør og kokesjokolade i en bolle som tåler mikro, og smelt sammen i mikrobølgeovn. La stå avkjøle seg litt. Pisk sammen egg og sukker og vanilje til en luftig eggedosis.


Visp så inn sjokolade og smør blandingen. Til sist har du i mel, kakao og pulverkaffen. Rør lett inn.



 Ha røren i en liten ildfast form. Jeg brukte en som er 28x18cm. Dekk formen med bakepapir, så slipper du at kaken sitter fast.



Stek ved 180 grader, i ca 30 minutter. La kaken avkjøle seg i formen. Server gjerne med vaniljeis ved siden av!


Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar