Hjemme hos meg er vi alle sammen veldig glad i fisk, så da tenkte jeg å kombinere det med indisk! Resultatet kan du avgjøre selv, vi syntes det var veldig godt!
Du trenger:
4 laksefileter, delt i terninger
1 løk, hakket
3 hvitløksfedd, hakket
1 chili
1ts curry
1ts spisskummin
1ts garam masala
1 boks hakket tomat
litt vann/eventuellet buljong
1/2 boks kokosmelk
ris/naan brød som tilbehør.
Start med å skjære og hakke alt du skal ha i gryta. Varm opp olje i en gryte, og fres løk, chili og hvitløk, ha så oppi krydderet, og la det frese litt for å få frem mest mulig smak.
Ha så oppi boksen med tomat, og kokosmelken, og til sist fiskebitene. Syntes du det ser ut som lite saus, kan du spe på med vann/buljong.
La gryten stå på lav varme i ca 30 min, så fisken blir ordentlig gjennomkokt, og at smakene får satt seg. Kok ris og stek eventuellt naanbrød, og server! Jeg brukte villris ved siden av denne retten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar