torsdag 24. januar 2013

The midweek burrito!

En liten smak av Mexico i hverdagen gjør vel ingenting!

Litt spice, friske grønnsaker, gode myke tortillas! NAM!

Denne retten er enkel å lage og det skal mye til for å få det feil!

Det kan også tilpasses spice osv iforhold til hva man er vant til og hvem som skal spise!

Det er så klart snakk om en Burrito!

Prøv selv!

Du trenger: til ca 3 personer:

6 tortillalefser
400-500g karbonadedeig
1 løk, hakket
1/2 rød paprika, hakket
3 vårløk, hakket
1/2 boks hakket tomat
2 store ts ajvar
2 ss HOT taco saus
3 skiver cheddarcheese
ca 100g revet jarlsberg


Start med å steke grønnsakene og kjøttet. 


Når kjøttet er godt stekt, har du oppi hakket tomat, tacosaus og ajvar. 


Hvis blandingen ser tørr ut kan du bruke litt mer hakket tomat. Sausen skal ikke være tørr men ikke for rennende heller, da er det vanskelig å brette burritoene. Skru ned varmen og la kjøttsausen godgjøre seg.


Fordel kjøttsausen i tortillalefsene, legg kjøttblandingen i midten så du får brette lefsen godt rundt. Før du bretter, legger du en 1/2 skive cheddarcheese på.


Legg alle burritoene i en ildfast form, og ha over revet jarlsberg. Stek ved 180 grader til osten har smeltet.


Server med ønsket grønnsaker ved siden av. Vi hadde finsnittet kinakål og mais.


Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar