Kylling kan brukes til ganske mye! Sunt er det også, godt smaker det, og de fleste liker det!
Vi spiser mye kylling her i huset, men prøver å variere hva man lager med det!
Denne "retten" kan lages til hverdags eller i helgen!
Det er lett og godt, og har mye smak!
Enjoy!
Du trenger:
1-2 kyllingfileter
løk
paprika
fersk champignon
hvitløk
chili
eventuellt andre grønnsaker
1 boks wokgrønnsaker (vannkastanjer, bønnespirer, bambusskudd, minimais)
1-2 plater eggnudler
1/2 boks kokosmelk
soyasaus etter smak
Start med å hakke og dele opp alle ingrediensene.
Når du lager wok, skal det gå fort!
Fres kyllingen i varm olje i en wokpanne. La kyllingen bli brun, ta ut av pannen og legg til side.
Fres så alle grønnsakene i ca 2 minutter, før du har i kyllingen igjen. La frese noen minutter til, før du har over kokosmelken og soyasaus.
Skru ned varmen og la smakene godgjøre seg mens du koker nudlene.
Bland nudlene i wokpannen og server!
Håper det smaker!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar