fredag 22. februar 2013

Wok up some chicken!

Kylling kan brukes til ganske mye! Sunt er det også, godt smaker det, og de fleste liker det!

Vi spiser mye kylling her i huset, men prøver å variere hva man lager med det!

Denne "retten" kan lages til hverdags eller i helgen!

Det er lett og godt, og har mye smak!

Enjoy!

Du trenger:

1-2 kyllingfileter
løk
paprika
fersk champignon
hvitløk
chili
eventuellt andre grønnsaker
1 boks wokgrønnsaker (vannkastanjer, bønnespirer, bambusskudd, minimais)
1-2 plater eggnudler
1/2 boks kokosmelk
soyasaus etter smak

Start med å hakke og dele opp alle ingrediensene.
Når du lager wok, skal det gå fort!


Fres kyllingen i varm olje i en wokpanne. La kyllingen bli brun, ta ut av pannen og legg til side.


Fres så alle grønnsakene i ca 2 minutter, før du har i kyllingen igjen. La frese noen minutter til, før du har over kokosmelken og soyasaus.


Skru ned varmen og la smakene godgjøre seg mens du koker nudlene.


Bland nudlene i wokpannen og server!


Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar