søndag 3. februar 2013

Use your leftovers!

Her i huset lager vi hjemmelaget pizza minst 1 gang i løpet av helgen.

Det er ikke alltid jeg måler så nøye med melet så noen ganger blir det litt deigrester igjen.

Så, mens du venter på at pizzaene stekes, bruk restene til noe "helgesnacks".

Her kommer noen forslag jeg har prøvd, og det funka og smakte veldig bra!

Prøv selv!

Forslag 1:

Fletteloff.

Del deigen du har igjen i 3 emner. Rull de til like lange pølser og flett det pent sammen. Pensles med melk og ha på litt sesamfrø.


Stek ved 250grader til sprø på toppen.


Denne spiste vi til frokost på lørdag!

Forslag 2:

Brødpinner med rosmarin og havsalt.

Del deigen i små deler og rull til tynne pølser. Lag en blanding av rosmarin og havsalt og rull de tynne pølsene i blandingen. Ha på stekebrett og stek ved 250 grader til gode og sprø.


Avkjøles på rist og oppbevares i ett glass uten lokk (da holder de seg sprø). Tro meg, disse forsvinner fort!

Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar