onsdag 7. november 2012

The mid-week fish curry!

En enkel og sunn vri på den thailandske "curry".

Denne falt i smak hos alle her hjemme, og den er enkel å tilpasse med sterke smaker, så her er det etter hva DU tåler!

Prøv deg frem! Fisken kan gjerne byttes ut med kylling eller svinekjøtt!

Du trenger:

2 laksefileter
6 store scampi
1 boks kokosmelk
3 fedd hvitløk
1 grønn chili
2ts curry paste (rød eller grønn)
squash/paprika i ønsket mengde
1 ss fish sauce
1ts fersk ingefær (revet)

ris som tilbehør


Start med å hakke opp alle grønnsakene. Varm opp olje i en wokpanne. Fres hvitløk, chili og ingefær først.



Tilsett så curry paste og fres litt til. Ha så oppi kokosmelken og grønnsakene. La småkoke i 5 minutter.


Ha så oppi fiskebitene og småkoke i 5-10 min. De siste minuttene har du oppi scampiene.



Smak til med salt/søtt/syre. Bruk fish sauce som salt, brunt sukker som søtt og sitron/lime som syre.


Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar