lørdag 10. november 2012

Its peanutbutter and jelly time!

En kjent og veldig god kombinasjon er jo peanøttsmør og syltetøy! Den smakssammensetningen kommer vel fra USA, men har vel blitt en klassiker her også!

En kombinasjon for meg fra jeg var liten var også peanøttsmør og sjokoladepålegg.

Derfor har jeg slengt sammen alt i en ny type muffins! Og det ble veldig veldig godt!

Prøv selv!

Du trenger:

250g mel
2 1/2 ts bakepulver
80g sukker
250g mørk sjokolade, hakket
1 egg
250g grovt peanøttsmør
2 ss bringebærsyltetøy
60g smeltet smør
2 1/2dl melk


Bland mel og bakepulver i en stor bolle. Tilsett sukker og sjokoladebiter.




Lag en fordypning i midten og ha oppi egg, peanøttsmør, syltetøy, smør og melk. Rør sammen deigen forsiktig og til alt har blandet seg.



Fordel deigen i muffinsformer. Fyll opp til ca 3/4 fulle. Stek muffinsene ved 180 grader, i ca 15 minutter.


La de avkjøles på rist.

Muffinsene oppbevares i lufttett boks i opptil 5 dager. De kan gjerne varmes litt i mikroen før servering!


Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar