søndag 7. april 2013

Make your own flatbread!

I anledning jentekveld for ett par uker siden, ville jeg prøve å lage noe nytt til tapasbordet vi skulle lage!

Jeg kom over en oppskrift på flatbrød med rosmarin og havsalt, og måtte bare prøve det ut!

Resultatet ble nærmest perfekt (skulle bare gjerne hatt det enda tynnere). Brødet var borte innen helgen var over.

Prøv selv! Passer perfekt til ost, eller bare som noe knas!

Du trenger:

3,1dl hvetemel
1ss rosmarin
1ts bakepulver
1,1dl vann
0,7dl olivenolje
havsalt


Bland sammen alle ingrediensene til en glatt og smidig deig.



Del deigen i 3 emner, og kjevle ut hver del så tynn du klarer.

Bruk en pensel og pensle godt med olivenolje. Dryss over mer rosmarin og havsalt.


Stek på bakebrett med bakepapir, ved 230 grader, i 8-10 minutter, til gyllen brune.


La avkjøles helt på rist, knekk opp, og server.

Kan oppbevares i lufttett beholder.

Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar