mandag 13. august 2012

Use some rhubarb from the garden!

Her kommer en veldig enkel og kjapp oppskrift på noe du kan lage når du plutselig får besøk, eller bare har lyst på noe litt søtt men ikke så usunt!
Og har du rabarbra i hagen, anbefaler jeg deg å prøve dette uansett! Liker du det ikke selv, så gi det til noen som gjør det!

En enkel og god rabarbra crumble pie!

Du trenger: (til 2 stk)

ca 50g rabarbra
25g brunt sukker
1/2ts vaniljesukker
1/2ts kanel

65g hvetemel
65g kaldt smør
65g sukker

Rens rabarbra og kutt opp i små biter. Bland bitene i en skål, med brunt sukker, vaniljesukker og kanel. Ha mel og sukker i en annen bolle, og "klem" inn smøret til det har klumpet seg. Har du ramekinformer så bruk disse, eller bruk muffinesformer hvis du ikke har noe annet.

Fordel rabarbraen i 2 former, og ha da mel,sukker og smør blandingen over.


Stekes i ovnen ved 200grader i ca 20 min, eller til paien er gyllen.



Serveres lunken, gjerne med vaniljeis eller vaniljekesam som tilbehør!



Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar