lørdag 18. august 2012

The green curry!

Jeg har tidligere lagt ut en oppskrift på en veldig enkel thai red curry. Den var enkel og grei å følge, men nå kommer det en oppskrift på thai green curry.

Prinsippet er den samme, men litt mer smak og litt mer grønnsaker i blandingen! Jeg syntes det ble veldig godt, og spicy! Mannen min spiste også 2 gode porsjoner av denne, så den burde prøves!

Du trenger:

3 kyllingfileter
1 boks kokosmelk
ca 2 ss fish sauce
1 ss sitronsaft
champignon/squash/paprika
1 hel chili med frø
3 hvitløksbåter
3 hvitløksstenger
3 toppede teskjer med green curry paste


Begynn med å kutte opp alt. Del kyllingfiletene i biter. Ha alt klart, og varm opp wok/stekepanne med litt olje.

Start med å frese kyllingen med green curry paste.


Ha så oppi hvitløk, chili og hvitløksstenger. Fres litt til.


Ha så oppi boksen med kokosmelk og rør rundt. Ha oppi de grønnsakene du skal bruke, og la småkoke i ca 10 min.



Serveres med ris eller nudler.


Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar