søndag 27. mai 2012

A snack for a sunny day!

På disse nydelige dagene med sol og varme, så er det godt å bare ha litt snacks man kan små spise på gjennom hele dagen!

Jeg blir ikke så sulten i varmen, så da er det bra å bare ha noe liggende så man husker å spise litt!

Dette er en enkel og grei oppskrift, og det kan lages til en eller til mange! Det kan du beregne selv!

Du trenger:

4 kyllingfileter
2 egg
mel
griljermel (brødrasp)
krydder (chili, spisskumin, paprika, hvitløkspulver)

Begynn med å strimle kyllingen.

Ha så eggene i en skål og pisk sammen. Ha ca 1/2dl mel på en skål. Og 1dl brødrasp i en annen skål. Krydderet blander du inn i brødraspen, bruk ca 1 ts av hver.
Du kan også tilsette salt, men jeg liker best uten.

Begynn så med å rulle kyllingbitene først i mel, så i egg og til sist i brødraspen. Stek i olje til de er fine og gylne.

Ha strimlene på kjøkkenpapir for at mesteparten av oljen drypper av.
Disse kan spises alene, i salater, som taco tilbehør eller hva du nå ønsker!
Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar