onsdag 23. mai 2012

The heat is on!

De siste dagene har vi jo vært så heldige og hatt strålende sommervær!! Og hva er da bedre enn lett mat som kan grilles??

Jeg blir ihvertfall "lat" av denne varmen, og har mest lyst til å bare nyte livet mest mulig, slappe av, kjenne solen varme, bade, gå lange turer og bare kos meg!

Denne maten hjelper jo litt på det å nyte. Det smaker mye og godt, og er enkelt å lage! Venter du gjester så kan dette lett lages dagen før og bare ordnes litt før det blir lagt på grillen.

Du trenger:

2-3 kyllingfileter
1 pk kjøttdeig
paprika
squash
løk (rød el gul)
ferske champignon
diverse indiske krydder (spisscumin, garam masala, chili)
marinade til kylling (gjerne ferdiglagd)
grillpinner

Del kyllingen i biter og legg i marinaden og la stå kaldt over natten.

Kjøttdeigen blandet du med ett egg og krydderet du selv ønsker, du må ikke bruke indisk. La stå kaldt til dagen etter.

Legg grillpinner i vann og la ligge i minst 30 min, dette for at de ikke tar så lett fyr på grillen. Begynn så å skjær opp grønnsakene i passe biter. Legg frem alt på ett fat og begynn å tre på kyllingen og grønnsakene, vekselvis.

Ta så frem kjøttdeigen og ta ca en håndfull med kjøtt og klem rundt grillpinnen til kjøttet fester seg.

Da er det bare å fyre opp grillen og steke, og servere! Smaker veldig godt med en frisk salat til!

Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar