fredag 29. juni 2012

The classic!

En klassisk hamburger slår aldri feil, også er det jo så lett å lage!

Jeg har enda ikke testet ut hjemmelagd brød enda, men selve kjøttet er ekstra godt når du bruker ordentlig karbonadedeig, og krydrer det med det du liker best! Prøv deg frem!

Du trenger:

400g karbonadedeig
1 egg
2 fedd hvitløk
ca 3 ss griljermel (brødrasp)
sylteagurk
chilisaus/bbq saus
krydder etter ønske


Rør sammen alt inn i kjøttdeigen og sett kaldt i ca 30 min, eller frem til du skal begynne å steke.



Del kjøttdeigen i 2 eller 3 (alt ettersom hvor stor burgeren skal være).




Stek i olje må middels varme, til burgeren har fått en gyllen stekeskorpe og den er gjennomstekt.




Hvis du ønsker ost på, ta på en skive eller 2 med cheddar når du har snudd burgeren. Stek gjerne under lokk så smelter osten fortere. 

Server på burgerbrød, med salat, dressing, tomat, eller hva du nå har for hånd! Det smaker veldig godt med mais og stekte poteter som tilbehør.
Håper det smaker! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar