fredag 15. juni 2012

Let the weekend take you in, italian style!

Fredagen kommer, som den alltid skal. Man er kanskje sliten, slapp, lyst til å "legge beina på bordet" og bare kose seg litt, etter en lang uke!

Klart man fortjener det!! Hvorfor ikke prøve den italienske "kosematen", nemlig Pasta Carbonara! Det gjør liksom alt vondt litt bedre. Prøv selv da vel!

Du trenger:

2 porsjoner kokt tagliatelle
1 liten fløte
ca 1 dl spinat (fersk el frossen)
1 løk
3 fedd hvitløk
1 pk bacon
1 egg
parmesan ost

Begynne med å sette på vann til pastaen og la koke opp. Varm en stekepanne, gjerne med litt høye kanter, og stek løk, hvitløk og bacon.

Tilsett så spinaten og blande med det andre.

Ha over litt sort pepper. Hell så over fløten og la koke opp.

Når pastaen er ferdig kokt, hell av vannet. Tilsett så egget i fløteblandigen og pisk det rundt, og ha til slutt oppi pastaen.

La pastaen trekke litt i sausen, før du serverer med MASSE revet parmesan ost!

Håper dette bringer en god helg til mange!

1 kommentar:

  1. dette er nok super godt, må lage det til Smith en dag :)

    SvarSlett