tirsdag 2. juli 2013

The perfect condiment for the summer!

Hipp hurra! Nå har jeg prøvd noe nytt, og det ble kjempe godt!!

Fikk masse rabarbra av noen venner og måtte jo finne noe å bruke det til!

Da ble det denne kjempe gode chutney'n, som passer veldig godt til grillmat!

Neste gang skal jeg ha oppi litt chili eller noe, for litt mer spice!

Prøv selv!

Du trenger:
(Dette gir en STOR porsjon,kan halveres!)

1kg rabarbra, i biter
4 rødløk, i tynne strimler
1dl eddik (7%)
2dl vann
1dl rosiner
8dl sukker
2ts malt ingefær
1ts malt nellik


Start med å vaske og dele opp rabarbra. Skjær så løken, og ha alt over i en stor kjele. Hell så over eddik og vann, og bland inn rosinene. Kok opp, under lokk, i ca 10 minutter.



Til sist rører du inn sukker og krydder. Ha lokket av og la blandingen småkoke i minst 30 minutter, til du ser blandingen begynner å tykne!



Jeg lot blandingen avkjøles helt før jeg hadde den over på glass og satt i kjøleskapet.


Dette er en fin vertinnegave hvis du blir invitert bort på grillmat i sommer!

Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar