tirsdag 10. juli 2012

An inspiration from the east!

En enkel og lett rett, som er sunn, kan ta i bruk litt rester, og kan likes av de fleste.

En rett med stekt ris og tunfisk. Høres rart ut kanskje? Men prøv det. Det smaker så utrolig godt, er raskt å lage, og en fin rett å servere barn også! Jeg har selv fått dette servert ofte som barn.

Prøv!

Du trenger:

1 boks tunfisk
1 porsjon ferdigkokt ris (jeg brukte villris)
1 egg
1/2løk
grønnsaker (jeg brukte sukkererter, vanlig erter, grønn paprika)
soyasaus
chili


Begynn med å varme opp litt olje i en panne. Fres grønnsakene i noen minutter, tilsett så risen.



La risen frese litt før du tilsetter egget og rør det da inn i risen. Når egget har stivnet og fått stekt litt, blander du inn tunfisken.

La varmes opp, og ha over litt chilipulver og soyasaus.

Serveres varmt med noen drypp soyasaus over. Enkelt og lett!

Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar